duminică, 3 mai 2015

MONOXIDUL DE CARBON DIN PREPARATELE DIN CARNE

70% din carnea de vită și de pui sunt tratate cu monoxid de carbon (gaz). Cu ajutorul monoxidului de carbon carnea arată bine chiar dacă ar putea fi stricată. Practica de a trata carnea cu monoxid de carbon, ar putea ascunde o multitudine de agenți patogeni, cum ar fi Clostridium Botulinum, Salmonella și E.coli. Tare faza! Iată și materialul video găsit pe internet. Cine și-ar fi imaginat așa ceva?
Notă: Botulismul este o afecțiune neuromusculară (paralitică) cauzată de o toxină bacteriană (toxina Clostridium botulinum) care acționează la nivelul intestinului și determină "otrăvire" neuromusculară. 
Botulismul alimentar apare atunci când toxina botulinică, produsă în alimente contaminate, este ingerată (mâncată) sau sporii acestei toxine sunt inhalați.

Niciun comentariu: